Поверителност

Политика относно ЗАЩИТАТА и ПОВЕРИТЕЛНОСТТА на личните данни

SSL сертификатът е синоним на сигурност и защита в Интернет, който осигурява безопасното посещение на сайт, като защитава конфиденциалността на личните данни на потребителите.
Ние гарантираме сигурността на трансфера на информация, като използваме SSL сертификат за криптиране на информация, предадена от или към потребителя/посетителя през уебсайта.

Вие показвате съгласие с описаната тук политика, когато използвате сайта.
Моля, прочетете внимателно настоящото изложение - преди да използвате този сайт, защото то Ви информира как ще обработваме личните данни.
Ние се ангажираме да гарантираме поверителността на непубличната информация и личните данни, предоставени от всички посетители и ползватели на уебсайта https://www.balni-rokli.com/.
Cъбраната непублична информация и лични данни се използват единствено в съответствие с тази Политика.
Balni-rokli.com не събира информация индиректно чрез използване на кукита (бисквитки – cookies).
Използването на този уеб сайт не изисква от вас да предоставяте лична информация. Сайтът обработва единствено информация, която е доброволно предоставена от потребителите и посетителите.
Възможно е да е необходимо да предоставите лична информация в уеб сайта, с цел регистрация на акаунт или получаване на информация по теми, които ви интересуват.
В този случай информацията, ще бъде използвана за управление на направените от вас заявки.
Личните данни няма да се оповестяват на трети лица, освен ако приложимото законодателство изисква разкриването на тези данни на компетентните органи, но единствено и само на тях.